Vinn billetter til Tomb Raider

Svar på et spørsmål her og vinn billetter

I dette action eventyret følger vi Lara Croft på sin reise for å løse mysteriet rundt farens forsvinning. Filmen er basert på videospillet Tomb Raider.

Lara Croft er en selvstendig 21 åring, og datter av en eksentrisk eventyrer som forsvant når Lara knapt var blitt tenåring. Lara bor i de kaotisk trendy gatene i Øst-London hvor hun jobber som sykkelbud. Hun sliter med å få endene til å møtes og til å møte opp på skolen. Fast bestemt på å gå sin egen vei nekter hun å innse, og tro på, at faren virkelig er borte. Lara rådes til å gå videre etter syv år uten han, noe hun nekter å høre på.

Lara skjønner ikke helt selv hva som driver henne til å prøve å løse gåten rundt farens mystiske død. Stikk i strid med farens siste ønske bestemmer hun seg for å etterlate alt hun har i London for å oppsøke farens siste destinasjon. Turen går til en grav på en mystisk øy et sted utenfor Japan. Lara reiser kun bevæpnet med sitt skarpe sinn, blind tro og stahet. Det blir en lang og farlig reise, men hvis hun overlever ferden kan hun fortjene navnet Tomb Raider.

I rollene finner vi blant andre Alicia Vikander, Walton Goggins, Daniel Wu og Dominic West.

Filmen er regissert av norske Roar Uthaug, som er best kjent for Fritt Villt og Bølgen.

Svar på dette spørsmålet og vinn billetter:

I 2001 kom Lara Croft: Tomb Raider og i 2003 kom The Cradle Of Life. Hvem spilte Lara Croft i de filmene?

Send SMS kodeord Petter, det du tror er det rette svaret og navnet ditt til 1904 og du kan vinne billetter til premieren 16.Mars på Bergen kino.